Beğdili Oğuz Boyları Genel Başkanı Faik Akyılmaz, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan şerefine veda yemeği verdi. Gecede duygusal anlar yaşandı.

DOĞAN, AKYILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Elbeyliler Derneği'nde çok sayıda askeri personelin de katıldığı veda yemeğinde, Dernek başkanı Faik Akyılmaz Cemalettin Doğan'a Gaziantep'e verdiği emeklerden dolayı plaket takdim etti. Duygusal anların yaşandığı gecede konuşan Doğan, Faik Akyılmaz'a orduya verdiği yürekten manevi destek için teşekkür ederek, Faik Akyılmaz gibi insanların hiç bir zaman unutulmayacağını ve yeni görev yeri olan Lüleburgaz ilçesine de her zaman beklediğini ifade etti.

BİZLER DE BİRER ASKERİZ

Faik Akyılmaz da konuşmasında, "Elbeyliler Derneği olarak sevgili Komtanımıza yeni görev yerinde de başarılarının devamını diler Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz. Ordumuz, askerimiz, emniyetimiz bizlerin gözbebeğidir. Bunlara atılan her kurşunu kendimize atılmış gibi düşünüyoruz. Çünkü bizde yaşımız kaç olursa olsun her zaman vatanımız için birer askeriz. Askerimize kurşun atan elleri kökünden kırarız. Çünkü biz bayrağımızı, devletimizi, askerimizi ve polisimizi çok severiz" dedi. Meral KINACILAR