Gaziantepspor ile 3 yıllık anlaşma sağlayan orta saha oyuncusu Erdem Şen, "'İnşallah gelecek sezon kendimi göstererek takımın vazgeçilmezleri arasına girerim" dedi.

Bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Fatih Terim tarafından PTT 1. Lig karmasına seçilen Erdem Şen, transferine dair özel açıklamalarda bulundu..

SÜPER LİG ZAMANI GELMİŞTİ

Gösterdiğim performans ile Süper Lig'de oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Gönül isterdi ki her zaman bende yeri ayrı olacak Samsunspor ile bu başarıyı yakalasaydım. Ama anca mücadelemizi play-off finaline kadar taşıyabildik. Bu başarıda en ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana. Artık yaşımın da ilerlemesiyle birlikte Süper Lig zamanı gelmişti. Bu fırsat bana Gaziantepspor ile geldi. Transferimde emeği geçen herkese, beni ben yapan Samsunspor camiasına ve taraftarlarına çok teşekkür ederim.

HER ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

Öncelikle Samsun halkından play-offlarda oynamadığım için özür dilerim. Bu özrü haksız olduğumdan dolayı değil, Samsun'a olan saygımdan diliyorum. Oynamayı herkes gibi ben de çok istiyordum. Sakatlık ve herhangi bir sorunumun olmamasına rağmen oynatılmamayı ben de garipsedim. Bu konuda konuşmamın etik olmadığını düşünüyorum. Herkes gibi alacağımı ben de istedim. Biz de sonuçta evimize, ailemize ekmek parası götürüyoruz. Ama beni her zaman detekleyen Samsunspor taraftarının bilmesini istediğim sadece bir konu var. Bu da her tarafta konuşulduğu gibi, "Beni oynatmayın, benden verim alamazsınız" gibi konuşmam kesinlikle olmamıştır. Süper Lig eşiğindeyken ne haddime benim böyle bir konuşma yapmam. Herkes bunu böyle bilsin, Samsun'da kötü bir şekilde anılmak istemem.

ARTIK HEDEF MİLLİ TAKIM

Türkiye'de futbol hayatımı devam ettirirken ilk hedefim Süper Lig'de top koşturmaktı. Bu başarıyı da Gaziantepspor ile yakaladım. İnşallah gelecek sezon kendimi göstererek takımın vazgeçilmezleri arasına girerim. Ben futbolda oynamayı seviyorum. Bu doğrultuda da çalışmaları sürdüreceğim ve ilk 11'e girmek için elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fatih hocanın da gelmesiyle birlikte Milli Takımımız yeni bir yapılanmaya girdi. Benim de bundan sonraki hedefim Milli Takımımız'ın bir parçası olmak var. Bunu da Gaziantepspor ile başaracağım.Haber: Burak Kocayörük ( www.twitter.com/BurakKocayoruk )