Kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri İhsan Güney, Mahmut Kalenderoğlu, Ferit Karaoğlu, Yusuf Aslan, Ökkeş Uğur Artar, Baler Fidan ve Mehmet Demir ziyarette yer aldılar. Kulübün içinde bulunduğu şartlar hakkında genel bir değerlendirme yapan yönetim kurulu, Vali Ali Yerlikaya ile yaptıkları görüşmenin bekledikleri mesajı vermekten uzak olduğunu belirtti. Destek konusunda beklediklerini bulamadıklarını belirten Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulunun acilen toplanarak, bundan sonraki yol haritasında karar almak zorunda olduklarını dile getirdiler.

ÖZEKŞİ: İKİ YOL VAR

Gaziantep27 Gazetesi İmtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi kırmızı – siyahlı yönetime Gaziantepspor’un ilk yarı itibarıyla artık bu sezon ligde kalmasının imkansız olduğunu söyledi ve mucizelerin bile gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Özekşi bundan sonra ki süreçte yönetim önünde iki yolun olduğunu söyleyerek "bunlardan biri yönetim olarak yola devam etmek. Ama parasal sorunu çözmek kaydıyla. İkincisi ise, hemen kongre kararı almaktır. Başka çıkış yolu yoktur"dedi.

AYLIK 2 TRİLYON GİDERİMİZ VAR

Huzeyfe Durmaz, mevcut şartlarda aylık 2 milyonluk gider olduğunu söyleyerek "gelir tek kuruş yok. Bunların üstesinden zor gelinir. Federasyondan para gelmiyor, yayıncı kuruluştan gelen paralara el konuluyor. Mevcut borçların dışında daha çok sayıda borç listesinin olabileceği ihtimali olduğu söyleniyor. Vali bey parasal destek konusunda sadece bir yemekli gece tertip edin bende desteklerim dedi. Ama şu andaki durumumuz bir yemekten gelecek para ile çözüm bulmaktan çok ötede “diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU