19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde kentte gösteren Türkiye Gaziler Vakfı Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi ve Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Merkez Şubesi heyeti Vali Erdal Ata’yı Makamında ziyaret ettiler.

Gaziantep’te faaliyet gösteren Gazi Vakıf ve Derneklerini birlik ve beraberlik içerisinde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Erdal Ata, “Bu topraklarda hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak, Ay Yıldızlı Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bunu her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı, bu vatan için dünyadaki en değerli varlığı olan canını-kanını bu uğurda gözünü kırpmadan feda eden şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu, hiçbir Vatandaşımız unutmamalıdır. Bizlere bu cennet vatanı hediye ve emanet eden tüm şehit ve gazilerimize olan minnet ve şükran borcumuzu, ancakonlara da hak ettikleri en yüce değeri vererek ödeyebiliriz” dedi.

MEMNUN OLDULAR

Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem ve Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Merkez Şubesi Başkanı Mehmet İnce ve beraberindeki Gaziler, Vali Erdal Ata’nın bu güne kadar kendilerine gösterdiği yüksek ilgi ve manevi destekleri için çok teşekkür ettiklerini, herhangi bir sorunları bulunduğunda Sayın Vali’ye iletebilmelerinden ve çözüme kavuşturulduğunu görmekten, Gaziler Günü’nün Gaziantep’te bir hafta boyunca çok önemli etkinliklerle anılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. BÜLTEN