Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Erol Doğaner, 5. Kişisel sergisini açtı. Kenya’daki doğal hayatı konu alan ‘Vahşi Rüya’ isimli fotoğraf sergisine fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.

44 ADET FOTOĞRAF YERALDI

Uluslararası fotoğraf federasyonu olan FIAP tarafından AFIAP ünvanı verilen fotoğraf sanatçısı Erol Doğaner, Kenya’da Nakuru ve Masai Mara’da çekilen vahşi yaşam fotoğraflarından oluşan sergisini açtı. Sergiye Gaziantep protokol üyelerinin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda fotoğrafçı katıldı. 44 Adet fotoğrafın yer aldığı serginin açılış töreninde, Safari programının ayrıntılarına değinen Erol Doğaner, Safaride çektiği fotoğrafların yer aldığı sunumları çeşitli derneklerde fotoğraf severlerle paylaştığını ve çok güzel dönüşler aldığını bu sebeple de sergi ve sunumların dışında söz konusu fotoğraflardan oluşan bir kitap çıkartmaya karar verdiğini ve yakın zaman önce ‘Vahşi Rüya’ isimli kitabını çıkarttığını ekledi.

ÖNEMLİ ÜNVAN

Fotoğraf çalışmalarıyla Kültür Bakanlığının Fotoğraf Sanatçısı belgesine sahip olan Erol Doğaner, Uluslararası patronajlı fotoğraf yarışmalarındaki ödül ve derecelerinden dolayı ; International Federation Of Photographic Art (FIAP) tarafından AFIAP, United Photographers International (UPI) tarafından ise CROWN2 (CR2) ünvanı ile ödüllendirildi. Sille Sanat Sarayı tarafından “Onursal Üye - Hon.SSS” ünvanı verildi.

DOĞANER AFRİKA'YA GİDECEK

Erol Doğaner 15 Mayıs tarihinde helikopter üzerinden resim çekmek için tekrar Afrika'ya gideceğini belirtti. Doğaner; Amerika'ya birkaç kez gidip vahşi yaşama tanık olmak istediğini ve bunu belgesel haline dönüştürmek istediğini söyledi. Haber Merkezi