Kentimizin en önemli ve etkili STK'sı olan Gaziantep Kulübünde yeni dönem başkanı Necati Binici oldu. Yapılan genel kurulda, Vahit Kamil Gereçci görevi Necati Binici'ye devretti.

Kulübün Doktorlar Sitesindeki genel merkezinde gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Genel Kurul'da geçmiş dönem başkanı Vahit Kamil Gereçci için yönetim kurulu tarafından hazırlanan video sunum izleyiciler ile buluşturuldu Gereçci , yeni üye Başar Küçükparmak’a üyelik pinini taktıktan sonra üyeler Ekrem Kömürcü ve Necati Kanalıcı’ya yıl içinde gerçekleştirilen tüm organizasyonlara katılımlarından dolayı , İbrahim Tuğsuz'a organizasyonlara verdiği destekten dolayı teşekkür şiltlerini sundu. Daha sonra Genel kurul resmi programına geçildi ve divan başkanlığına Cengiz Yetkin seçildi. Geçmiş dönem yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak , görüşler alındıktan sonra ,genel kurul delegeleri tarafından ibra edildi. 20.dönem Yönetim Kurulu için divana verilen aday liste , oylanarak genel kurula katılan tüm delegelerin oy birliği ile seçildi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Yeni yönetim kurulu adına söz alan Necati Binici , genel kurul delegelerine gösterdikleri teveccüh ve geçmiş dönem başkanı Vahit Kamil Gereçci’ye çalışmaları ve derneğe katkıları için teşekkür ederek, yeni dönemde Gaziantep Kulübü’nün misyon ve vizyonu doğrultusunda önemli çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

Gaziantep Kulübü’nün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu ;

Necati Binici (Sanayici)

Rıdvan Çağdaş (Diş Hekimi)

Erkan Karalar (İşletmeci)

Sibel Gürsel (Avukat)

Mustafa Erdem Düzgün (Mimar)

Serdar Bilgin (Elektrik Mühendisi)

LaleTahtacı Kutlar (Öğretim Görevlisi)

Tarık Aytekin (Çevre Mühendisi)

M.Gülbin Özdinç (Öğretim Görevlisi)