AK Parti Gaziantep milletvekili Adayları, Ahmet Uzer ve Abdulkadir Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uzer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim beyannamemizde çok geniş kesimlere yönelik projeleri açıkladıklarını kaydetti.

İlk ziyaretlerini, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’ni ziyaret eden Yüksel ve Uzer’e burada bulunun kadınlar büyük ilgi gösterdi. Kadınlarla bir süre sohbet eden AK Parti Gaziantep Adayları Ahmet Uzer ve Abdulkadir Yüksel, daha sonra yerel bir televizyon kanalını ziyaretlerinin ardından, bir sonraki durakları, Sanayideki bir fabrika oldu. fabrikanın işçileriyle yemek yiyen Uzer ve Yüksel, buradan da Gaziantep Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa İsabeşe ile bir araya geldi. Burada Uzer, “Şimdiki gençler, geçmişte Türkiye’nin halinin bilseydi, şu anda AK Parti’ye gönül rahatlığıyla oy verirdi” diye konuştu.

VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Uzer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim beyannamemizde çok geniş kesimlere yönelik projeleri açıkladıklarını kaydetti. Uzer, “İnşallah seçimden sonra, kararlı bir şekilde bunları uygulamaya koyacağız. Bu vaatlerde bulunurken de, hiçbir zaman ayağı yere basmayan afaki uygulama alanı olmayan vaatlerde bulunmadık. İnşallah, bu verilen vaatlerin hepsini harfiyen yerine getireceğiz. Çünkü bu zamana kadar, biz insanımıza hiç yalan söylemedik. Seçimden evvel ne vaat ettiysek, seçimden sonrada onları bir bir yerine getirdik. İnşallah bu vaatlerimizi de eksiksiz bir şekilde, tam yerine getireceğiz. İhtiyaç duyan kesilmelerinde sıkıntılarını büyük ölçüde hafifletmiş, gidermiş olacağız” ifadelerine yer verdi. İHA