DEMİR İNŞAAT BÜYÜLÇEKMECE – GAZİANTEP BASKETBOL

SALON: GAZANFER BİLGE

TARİH: 4 KASIM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: ERŞAN KARTAL – FATİH ARSLANOĞLU – HALİT CAN CİHAN

YAYIN: NTV SPOR

Avrupa şampiyonlar liginde oynadığı son iki maçından mağlubiyetlerle ayrılan Potanın Ağaları, ligde ki kötü gidişini bugün sonlandırmak istiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin, bugün saat 17.00’de İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonunda Erşan Lartal’ın hava atışıyla başlayacak mücadelesi, NTV SPOR’dan naklen yayınlanacak.

KÖTÜ GİDİŞE SON VERECEKLER

Gaziantep Basketbol takımı şampiyonlar liginde çıktığı son iki maçından da farklı mağlubiyetlerle ayrılarak, iyi başladığı Avrupa şampiyonlar liginde kötü sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Tahincioğlu Basketbol Erkekler Süper Liginde de son olarak kendi evinde Eskişehir Basketbol takımına mağlup olan temsilcimiz, alt sıralara yerleşirken puan sıralamasının sonunda kendine yer edindi.

Kırmızı – siyahlı dev adamlar geride kalan 4 lig karşılaşmasının 3’ünden mağlubiyet birinden ise galibiyetle ayrıldı.

TARAFTAR İÇİN OYNAYACAKLAR

Gaziantep Basketbol takımının dev adamları bugün deplasmanda mücadele edecekleri Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında galip gelerek iki puanı taraftarlarına armağan etmek istiyor.

Baş antrenör Stefanos Dedas, Avrupa ve Türkiye liginde yoğun bir maç trafiğine girdiklerini belirterek, sezona her iki kulvarda da başarılı olabilmek adına kadrolarını ama son haftalarda Fıba Şampiyonlar ligi ve Türkiye liginde istedikleri sonuçları alamadıklarını bugün oynayacakları Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermek istediklerini belirtti.

MUHARREM TÜRKOĞLU