Orduspor maçının çok zor bir karşılaşma olacağını b.ildiklerini söyleyen Gaziantepspor’un orta alanında görev yapan oyuncusu Bekir Ozan Has, “Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanıp kazanmak istiyorduk ama maça çok iyi başlayamadık. Maçın kırılma anı penaltıydı, Orduspor penaltıyı kaçırdıktan sonra belki de maç bize dönü, o dakikadan sonra gerçekten hem iyi mücadele ettik hem iyi futbol oynamaya başladık. Artık çok iyi futbol oynamışız, şunları yapmışız, bunları yapmışız bunları konuşmamak gerek, çünkü önümüzde 7 final karşılaşması kaldı alabileceğimiz maksimum puanları alıp Gaziantepspor’u ligin istenilen yerinde bitirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonra takım arkadaşlarımla birlikte Ordu karşısında ki mücadeleyi her maçta sahaya yansıtırsak gerekli puanları alacağımıza inanıyorum” dedi.

DÜZENİ YAVAŞ YAVAŞ OTURTUYORUZ

Antalyada çok iyi çalıştıklarını söyleyen Bekir, "burada hava şartları çok kötüydü, istenilen sahalar yoktu o yüzden hocamız bizi Antalya ya götürdü. Belki bu bizim açımızdan çok iyi oldu idman yapma şansımız oldu. Yeni bir hoca, yeni bir taktik ve yeni bir düzen bunları yavaş yavaş oturtturuyoruz. İnşallah bunları önümüzde ki yedi final karşılaşmasında da en iyi şekilde sahaya yansıtıp gerekli puanları alacağız” ifadesini kullandı.

TARAFTAR ARKAMIZDA OLSUN

Gaziantepspor’un bu durumda olmasından dolayı çok üzüntülü olduklarını belirten Has, “taraftarlarımıza bunları yaşattığımız için çok üzüntülüyüz ama ben onlardan bir tek şey istiyorum, Ordu maçında ki gibi tribünleri doldursunlar, onlar bizim arkamızda olsun biz gerekli mücadeleyi sahada gösterip, gerekli puanları alacağız” diye konuştu.