Sezona büyük umutlarla başlayan ve hedefini doğrudan süper lig olarak belirleyen kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, zirveden sürekli uzaklaşıyor.

Ligde 8’inci hafta geride kalırken, Gazişehir Gaziantep küme hattının bir basamak üstünde yer alıyor.

MAYA TUTMUYOR

Gazişehir Gaziantep geçen sezonun bitmesiyle birlikte ses getirebilecek güçlü bir yönetimle kongreye gitti. İsmini ve renklerini değiştiren temsilcimizde başta kulüp başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere yönetimde yer alan isimler büyük heyecan yarattı. İş hayatlarında sürekli başarı çıtasını yükselten kırmızı – siyah ve beyazlı yöneticiler kulüp idaresinde beklenen başarıyı henüz sergileyemedi. Futbolcu transferleri ve teknik ekip değişikliğinde ki maya ise bir türlü tutmadı.

ŞAŞIRTIYORLAR

TFF birinci liginde Gaziantepli futbol severlerin şampiyonluk beklediği Gazişehir Gaziantep, geride kalan 8 haftalık süreçte Adanaspor maçı haricinde Gönültaşlarını sürekli şaşırttı.

Taraftarlarının yüzünü güldürmeyi beceremeyen kırmızı – siyah ve beyazlı ekip, şu ana kadar sadece 7 puan toplayarak süper lige doğrudan çıkacak olan liderin 10 Play Off barajının ise 7 puan gerisinde kaldı.

SÖZERİ’E DE GALİBİYET ALAMADI

Gazişehir Gaziantep’te göreve başladıktan sonra Giresunspor ile ilk maçına çıkan tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri’de takıma galibiyet kazandıramadı.

Giresunspor karşısında ilk yarıda oynanan futbolla takıma elinin değdiğini hissettiren Sözeri, ikinci yarıda ise yetersiz kalınca Gazişehir Gaziantep yine galibiyete hasret kaldı.

UMUT VERDİ

Giresunspor karşısında galibiyet elde edemeyen teknik direktör Erkan Sözeri’nin özellikle maçın ilk yarısında oynanan futbolla umut verdi.

Kırmızı – siyah ve beyazlı futbolculara kendi futbol felsefesini aşılamaya çalışan tecrübeli teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada “Bu maçı kazanmayı çok istedik. Çıkış maçı olarak gördük. Ama maalesef olmadı. Ama fiziksel dokunuşlar yaptık. Bunun psikolojik anlamda faydasını gördük. Maçın geneline baktığımız zaman, rakibe hiç pozisyon vermedik. Yediğimiz Golda frikikten geldi. Biz çok net pozisyonlar yakaladık, ama atamadık. Oyuncularımı kutluyorum.” Diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU