Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uyuşturucu tacirlerine yönelik Antalya, Gaziantep ve Hatay'ın Dörtyol ilçesi ekiplerinin de katılımıyla toplam 8 ayrı noktaya yaptıkları eş zamanlı operasyonda 6 kişiyi yakaladı. Yakalanan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri uyuşturucu tacirlerine yönelik uzun süredir yaptıkları çalışmalar neticesinde düzenlendikleri operasyonlarda altı kişiyi yakaladı. Osmaniye Merkezli yapılan operasyona Antalya, Gaziantep ve Hatay İli Dörtyol İlçesi ekipleri de destek verdi. Gerçekleştirilen aynı operasyon kapsamında daha önceki tarihlerdeki ara yakalamalarla birlikte, içerisinde örgüt lideri ve yönetici kadrosunun da bulunduğu toplam 23 şüpheli şahıs yakalanmış oldu. Yakalanan şahısların ev, işyerlerinde ve otolarında dedektör köpeği TİNA nın katılımıyla yapılan aramalarda 157. 61 gram eroin, 7. 5 gram esrar, 30 kök hint kenevir, 2 gram hint kenevir tohumu ile çok sayıda eroin maddesi kalıntıları bulunan enjektör, sentetik uyuşturucu hap, zıvana ve alüminyum folyo parçaları ele geçirildi.

Yapılan operasyon neticesinde yakalanan 6 kişinin tamamı Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgütü Yönetmek, Üye Olmak ve Örgütün Faaliyetleri Çerçevesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Ticaretine Aracılık Etmek, Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Nakletmek suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.