Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri görevine yeni başlayan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Yerlikaya Gaziantepli sanayicileri kutlarken, Cahit Nakıboğlu, "Gaziantep uyum içerisinde ve sanayileşme anlamında Türkiye'ye örnek gösteriliyor" dedi.

Başkan Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Vali Ali Yerlikaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke ve kent ekonomisine büyük katkıda bulundukları için Gaziantepli sanayicileri kutladı. Vali Yerlikaya, "Bundan sonra da el ele vererek kentimizin ve ülkemizin daha da gelişmesi için çalışacağız. Bu konuda yasalar çerçevesinde biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Bizim görevimiz sizlerin önündeki engelleri kaldırmaktır" dedi.

Gaziantep'teki ortak akıl kavramının önemine değinen Başkan Nakıboğlu, "Gaziantep her geçen gün el birliği ile çalışarak çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Gaziantep uyum içerisinde ve sanayileşme anlamında Türkiye'ye örnek gösteriliyor." dedi.

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda Gaziantep'in lokomotif görevi üstlendiğini ve bu anlamda örnek bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Nakıboğlu: "Organize Sanayi Bölgemizde şu anda 850'den fazla firmamız ve 130 bin çalışanımız bulunmaktadır. 5. Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte çalışan sayımız 200 bin'i bulacak, her aileyi 5 kişi kabul edecek olursak GAOSB olarak ortalama 1 milyon kişiye aş ve iş kapısı olacaktır diyerek sözlerini tamamladı. Bülten