Gaziantep Ticaret Odası üyesine en kaliteli hizmeti sunmak için geliştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. GTO ile Wyndham İstanbul Petek Hotel arasında yapılan anlaşma ile üyelerine İstanbul’da uygun fiyatla konaklama olanağı sunuyor.

Gaziantep Ticaret Odası Türkiye’de bir ilke daha imza attı ve dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan beş yıldızlı Wyndham İstanbul Petek Hotel ile imzaladığı anlaşma ile üyelerine uygun fiyatlı konaklama olanağı sağladı.

GTO AYRICALIĞI

GTO’dan yapılan yazılı açıklamada Wyndham İstanbul Petek Hotel arasında imzalanan anlaşma hakkında şu bilgilere yer verildi: “GTO olarak tüm çalışmalarımızı “üyeye hizmet” anlayışı ile yürütüyor ve projelerimizi bu temel üzerine oturtuyoruz. GTO üyesinin her alanda ayrıcalıklı olmasını arzu ediyoruz. Wyndham oteller zinciri ile yaptığımız anlaşma ile de üyelerimiz İstanbul konaklamalarında GTO üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayacak. Üyelerimizin Wyndham İstanbul Petek Hotel’de yapacakları konaklamalar için sadece GTO üyesi firmaların faydalanabileceği çok özel ve çok cazip fiyatlarla konaklama imkanı sunulmaktadır. İstanbul Atatürk Havalimanı’na ve CNR & IFS Fuar Merkezi’ne 4 Km uzaklıkta bulunan otelde konaklama için yapılan anlaşma gereği, rezervasyonlar sadece Odamız aracılığı ile yapılacak olup, direkt oteli arayan üyelerimiz bu fiyatlardan faydalanamayacaklardır. Sadece Odamıza özel bu fırsattan yararlanmak isteyen üyelerimizin, ilgili Oda personeli ile irtibata geçmesi gerekmektedir" HABER MERKEZİ