Esenler’de cinnet getiren üvey baba tarafından öldürülen ikiz kardeşler Eda ve Seda Çapan’ın cenazeleri amcaları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. İkizlerin Gazinatep doğumlu olduklarını ve yarın burada toprağa verileceği belirtildi.

İstanbul Esenlerde gece saatlerinde meydana gelen olayda Cinnet getiren üvey baba Erol Ayas(50) önce imam nikahlı eşi Melek Çapan’ı öldürdü. Daha sonra üvey kızlarının odasına giren Ayas, ikiz olan talihsiz kızların üzerine kurşun yağdırdıktan sonra son olarak aynı silahla intihar etti. Cenazeler olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İKİZ KARDEŞLERİN CENAZELERİNİ AMCALARI ALDI

Yapılan otopsinin ardından talihsiz kızların cenazelerini amcaları Sait Çapan teslim aldı. Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döken amca Çapan, eski gelinlerinin yaşadığı adamı tanımadıklarını ve çocuklarla da 5 aydır görüşemediklerini belirtti. Çapan, “Ben sabah 06.30 sıralarında karakoldan arandım. Hemen oğlumu yanıma alarak Atışalanı Karakoluna gittim. Bana bir şey söylemediler, oğluma anlattılar durumu. Biz yaşadığı kişiyi tanımıyorduk hatta 5 aydır kızlarla da görüştürmüyorlardı. Biz yeğenlerimizi alacağız, onu kendi ailesi alacak. Benim bütün derdim o kendisini harcadı yeğenlerime de sebep oldu” dedi. Cenazelerin yarın öğle namazına müteakiben Gaziantep’te defnedileceği öğrenildi.