MHP İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’te yapılan saldırı ile ilgili olarak “33 Ayda gökdelen diken hükümet bu olayı faillerini hala bulamadı” dedi. Olayı tekrar gündeme taşıdı. Taşdoğan, 20 Ağustos 2012 yılında Gaziantep’te meydana gelen 4’ü çocuk 11 kişinin hayatını kaybettiği 70 kişinin ise yaralandığı bombalı saldırıyı gündeme getirerek unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.

Faillerin ise hala bulunamamasına tepki gösteren Taşdoğan, “2012 yılında meydana gelen hain saldırıyı hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Evlatlarımızı toprağa verdik. İçimiz yandı ve yanmaya da devam ediyor. Olayın üzerinden 33 ay geçmiş ve hala ortada ne bir tutuklu var ne de konuya ilişkin bir çalışma var. 33 ayda gökdelen diken hükümet bu olayı aydınlatamadı. Kendine Aksaray’lar yapanlar bu patlamanın ardından mücadeleden bahsediyordu. Hani nerde sizin mücadeleniz? Neden hala bu olay aydınlatılmadı? Efendiler, her şey unutulur da yürekteki acı unutulmaz” dedi.

UNUTTURMAYACAĞIZ

“Biz MHP olarak unutmayacağız ve unutturmayacağız” diyen Taşdoğan, “Bu olayın failleri bulunup adaletin önüne çıkana kadar da gündeme getirmeye devam edeceğiz. Davada tutuklu sanık kalmadı. ‘Firaz’ kod adlı Murat Filiz’in ise sözde arandığı söyleniyor. Paralel yapı uydurmanız için harcadığınız zamanı bu olayın çözülmesine harcasaydınız. Şimdi herkesin içini bir nebze de olsa rahatlatacaktınız. Bu olayın failleri biran önce bulunup adalet karşısına çıkarılmalıdır. Bu olayın üzerinin örtülmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu hain saldırı da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, bu olayı hiçbir zaman unutturmayacağımızı tekrar hatırlatıyorum” şeklinde konuştu. BÜLTEN