“Burası Özel Mülkiyet Alanıdır, Girilemez” yazılı uyarı pankartı asan Hacı Ali Barak mirascıları, astıkları bir diğer pankartlada üniversiteyi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti.

KAPATTIKLARI YOLA PANKART ASTILAR

Seyyidi Vakkas Korkmaz ve ortakları, tapulu malı olduğunu iddia ettikleri Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi civarındaki 15 Temmuz Sokağı’nı araç trafiğine kapattı. Korkmaz ve ortakları, ‘Burası Özel Mülkiyet Alanıdır, Girilemez’ pankartıyla yolu araç trafiğine kapatırken vatandaşlardan ise verdikleri mağduriyetten dolayı özür dilediler.

CUMHURBAŞKANI'NA ŞİKAYET ETTİLER

“Adalet, hak, hukuk, vicdan ve merhametten yoksun bu kurum, devletimizi ona verdiği yetki ve gücü kötüye kullanarak 42 senedir zulüm etmektedir” pankartıda asan Korkmaz ve ortakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayette bulundu.

SAVCILIK TALİMATI İLE YOLU ARAÇ TRAFİĞİNE AÇTIK

Yolu kapatan Korkmaz ve ortakları, yetkili kişilerin kendi mülkiyetlerini rızaları olmadan ve kamullaştırmadan el attıklarını iddia ederek, “geçen gece saat 21.00’da yolu trafiğe kapattık fakat savcılık talimatı ile tekrar yolu araç trafiğine açtık” dedi. AYŞEGÜL BAĞCI