GAZİANTEP B.B – BALIKESİRSPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 17 ARALIK 2015 PAZAR

SAAT: 16.00

HAKEMLER: EMRE ALTUN – BARIŞ YÜKSEKTEPE – MUSTAFA SAVRANLAR

YAYIN: TRT HD

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Liginde bu sezon ikinci yarının ilk haftasında kendi evinde Balıkesirspor’u konuk ediyor.

Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynanan maçta golsüz eşitlikle ayrılan mavi – beyazlı temsilcimiz, yarın oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kamil Ocak Stadyumunda yarın saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Kayseri üst klasman hakemlerinden Emre Altun yönetirken yardımcılıklarını Barış Yüksektepe ve Mustafa Savranlar yapacak.

Ligin ilk yarısını 5 galibiyet 9 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 24 puanla 10’uncu sırada tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 5 galibiyet 10 beraberlik ve 2 yenil elde ederek 25 puanla 8’inci sırada yer alan rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefleyerek sıralamada da Ege temsilcisinin üstüne çıkmak istiyor.

BAYRAM BEKTAŞ’IN GALİBİYETİ YOK

Sezona Hakan Kutlu ile başladıktan sonra 13’üncü haftada Elazığspor galibiyeti sonrası teknik direktör Hakan Kutlu ile yollarını ayıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da görev Bayram Bektaş’a teslim edilmişti.

Genç teknik patronla ilk yarıda 3 maça çıkan temsilcimiz henüz galibiyet yüzü görmezken sahadan yenilgi ile de ayrılmadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bayram Bektaş idaresinde oynadığı maçlarda kendi sahasında Göztepe ve deplasmanda Giresunspor ile golsüz berabere kalırken, yine Kamil Ocak stadyumunda 2 defa öne geçtiği mücadele de Denizlispor iler 2 – 2 berabere kaldı.

Mavi – beyazlı futbolcular, yarın oynayacakları zorlu mücadeleden üç puanla ayrılarak hocalarına galibiyet mutluluğunu yaşatmak istiyor.

BALIKESİR CEPHESİ

Hedefini yeniden süper lig olarak belirleyen Ege temsilcisi Balıkesirspor, sezonun ikinci yarısında işini daha sıkı tutmaya çalışıyor.

Fikret Yılmaz’ın teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı – beyazlı ekip, Gaziantep deplasmanına üç puan parolasıyla geldi.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi yaptığı açıklamada, ikinci yarıda daha iyi bir Balıkesirspor izletmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Çiftçi, iyi bir kadroya sahip olduklarını belirtirken Balıkesirspor’un hedefe doğru yürüyeceğini belirtti. Çiftçi, “İlk yarıyı Fikret hocamızın hedeflediği puanda bitirdik. Hocam 25 puan hedeflemişti ve o puana ulaştık. Şimdi sıra sezonun ikinci yarısında topladıklarımızın daha fazlasını elde etmeliyiz, bunun ilk ayağı da deplasmanda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan alacağımız galibiyetten geçer” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU