PTT 1. liginde üst üste 3’üncü mağlubiyetini alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da umutlar devam ediyor.

Kayserispor maçında sergilenen futboldan memnun kalan teknik direktör Hakan Kutlu, galibiyet serisi başlatarak üst sıralara doğru tırmanacaklarını söyledi.

SERGİLENEN OYUN SEVİNDİRİCİ

Kayserispor karşılaşmasında futbolun gerekliliğini yerine getirerek iyi oynadığımız için sevinçliyiz ancak sonuç alamadığımız için üzgünüz. Rakibin birkaç pozisyonu oldu ama sürekli oyun kontrolü bizdeydi ama sonucunu almamız gerekiyordu. Alanya ve Bolu maçlarıyla kıyaslandığında Kayserispor maçında ki oyun bizim adımıza sevindirici oldu. İnşallah önümüzde ki haftalarda galibiyet alıp serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. İlk yarının son 9 haftasında yaptığımız seriyi önümüzde ki haftadan itibaren başlatırız” dedi.

HEDEFİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da göreve başladığında takımın sadece 4 puanının olduğunu aktaran Kutlu, “Bizimle beraber ligde çıkış yakaladık ve Play Off söylemlerine başladık. Tabi ligin ikinci yarısında mağlubiyetler aldık. Ama bu ligde çok şeyler değişiyor, sürekli galip gelen takımlar bir anda mağlup olmaya başlıyor. Mağlubiyet alan takımlar seri yakalayıp ilk altıyı kovalayabiliyor. Biz hedefimizden hiçbir zaman şaşmadık, yeni transferlerimizde uyum sürecini atlattığı zaman göreceksiniz yeni bir seri başlatıp ilk altı arasında ki hedefimizi sürdüreceğiz” dedi.

PROJE TAKIMIYIZ

Ligin ikinci yarısında başlarken yönetim kurulu ile birlikte kararlar aldıklarını ifade eden Kutlu, “Bu karar bizim uzun zamanlı bir süreliğine çalışmamız yönündeydi ve imzası uzamıştı. Bunun yanında transferleri yaparken bugüne yönelik 3 – 4 tane oyuncu ama geleceğe yönelik genç oyuncu hamleleri de yaptık. Bu bir süreç işi, Büyükşehir Belediyespor ’un onursal ve kulüp başkanlarına baktığınız zaman proje insanları görüyorsunuz. Biz geleceğin projelerini değerlendiriyoruz, İnşallah bu sene sonuna kadar kovalayacağız ama ilk altıya mutlaka girmek istiyoruz. En büyük hedefimiz o ama giremediğimiz zaman da bu süreci projeyle geçiştirip önümüzde ki sene Büyükşehir Belediyespor’ u süper lige çıkartmak adına çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU