ESKİŞEHİR BASKETBOL – ROYAL HALI

TARİH: 2 MAYIS CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

SALON: ESKİŞEHİRANADOLU ÜNİVERSİTESİ

HAKEMLER: FATİH ARSLANOĞLU – ERSAN ERGÜLER – ERGİN SARI

YAYIN: A SPOR

Türkiye Basketbol Erkekler 1. liginin 29. haftasında Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün deplasmanda Eskişehir ile karşı karşıya geliyor.

Play Off grubuna kalma adına son derece önem arz eden müsabaka aynı zamanda Eskişehir’inde ligde kalması açısından oldukça kritik bir maç olacak.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi kapalı spor salonunda bugün saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Fatih Arslanoğlu, Ersan Ergüler ve Ergin Sarı hakem triosu yönetecek.

HATA AFFETMEZ

Sezon başından bu yana hedefini Play Off olarak belirleyen Royal Halı Gaziantep, ligin tamamlanmasına son iki hafta kala oldukça dikkatli olmak zorunda.

Bugün rakip Eskişehir ve onlarında kaybetmesi durumunda lige veda edecek olan ev sahibi ekip karşısında işinin hiçte kolay olmayacağı Eflatun – sarılı temsilcimizde hata affedilir türden olmayacak.

Hedefine mutlaka ulaşması adına son iki haftayı da galibiyetle kapatmak ve Türk Telekom, Liv Hospital Galatasaray ile Medicalpark Trabzon takımlarının da puan kaybetmelerini bekleyecek.

İNANIYORLAR

Sportif Uşak ve Banvit karşısında ki sonuçların kendilerini son derece üzdüğünü söyleyen Royal’in dev adamları, “Bugün deplasmanda karşılaşacağımız Eskişehir mücadelesi her iki takım açısından da zor geçecek. Onların ligde kalma bizim ise Play Off’a kalma hesaplarımız var ve bu doğrultuda çekişmeli bir maç oynanacak. Rakibin konumundan daha ziyade bizim durumumuz bizi ilgilendiriyor. Deplasmanda dahi olsak bu haftayı kazançlı kapatarak son haftaya umutlu girmek istiyoruz” açıklamalarında bulundular. MUHARREM TÜRKOĞLU