Birinci etap kamp çalışmasını Afyon’da tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Hakan Kutlu, gelişmelerden oldukça ümitli.

Yaklaşık iki haftalık kamp sürecini tamamlayan mavi – beyazlı temsilcimizde teknik patron Kutlu, hazırlık çalışmalarında takımın performansından memnun kaldığını söyledi.

Takımın ortaya koyduğu performans ve aralarına yeni katılan futbolcuların durumlarından oldukça hoşnut olan Kutlu, ikinci etap çalışmalarını da en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

ÖZVERİLİ ÇALIŞTILAR

Birinci etap çalışmalarına tam kadro olarak başlamamış olsalar dahi ilerleyen günlerde yeni transferlerin gelmesiyle birlikte istedikleri çalışma programını hayata geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “3 Temmuz'da Afyonkarahisar'da başlayan yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını tamamladık. Yapılan çalışmalar istediğimiz ve planladığımız şekilde verimli geçti. Yeni bir ekip olduğumuz için uyum sürecini bu kamp döneminde atlattığımızı düşünüyorum. Keyifli geçen kamp boyunca oyuncularıma gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

KAMUOYUNUN TAKDİRİNİ KAZANACAĞIZ

Afyonkarahisar'daki kampın son dönemlerinde Albimo Alanyaspor ile hazırlık maçı yaptıklarını ve karşılaşmayı 2-1'lik skorla galip bitirdiklerini hatırlatan Kutlu, şöyle konuştu:

“Takımımızın ortaya koyduğu futbol ve aramıza yeni katılan oyuncularımızın performansları gelecek adına ümit vericiydi. Yeni sezon çalışmalarımızın 2. etabına bugün Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam edeceğiz. 2. Bu süre zarfında görüştüğümüz takıma dahil etmeyi düşündüğümüz yeni transferler içinde yönetim kurulumuzla çalışmalarımız son nokta gelmek üzere. Önümüzdeki sezon oynadığı futbolla tüm kamuoyunun takdirini kazanacak bir takım oluşturmak ve sezon sonu hedefimize ulaşmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

MUHARREM TÜRKOĞLU