Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ali Kınık konseri, Şehitkamil Belediyesi Nikah Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan konserde, Andımız da salondaki herkes tarafından okundu. Konser, Ülkü Ocakları Osmaniye, Kahramanmaraş ve Mersin İl Başkanları ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, Oğuzeli Belediye Başkanı, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı, Türkiye Kamusen İl Başkanı, Gaziantep İlçe Ocak Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey ve Şehitkâmil İlçe Başkanları ile birlikte Gaziantep halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Yaklaşık olarak 2500 civarı kişinin katıldığı, salonun tam anlamı ile dolup taştığı konserde coşku ve heyecan had safhadaydı.

Konser öncesi konuşma yapan Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, “Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığı olarak düzenlenmesi kararlaştırılan ve akabinde yaşanan görev değişikliği sonrası da yine teşkilat bakidir isimler gelip geçici diyerek yapmayı planladığımız bu faaliyetimizi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururu içindeyim. Bu faaliyetimiz için emek harcayan yorulan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün bu alanda gördüğümüz coşku ve heyecan bizleri gelecek adına ümitlendirmekte, emeklerin boşa gitmeyeceğini göstermektedir. Geleceğin lider ülke Türkiye’sinin mimarları olan Türk gençlerinin Ülkü Ocakları’nın mübarek çatısı altında saf tuttuğunu görmek bizlere güç vermektedir” dedi.

Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığına atamanın da yapıldığı konserde, Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanı olarak Faruk Öztürk atandı. Atamanın ardından daha önce İl Başkanı olarak görev yapan Mehmet Doğan’a plaket takdim edildi. Konserde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhittin Taşdoğan da, “Ülkü ocaklarının eğitim ve kültür yuvası olduğunu, ülkü ocaklarına gelen gençlerin ahlaki yönden davranışlarının geliştiğini, vatanına milletine yararlı bir birey olarak var olacağını belirtip, ocaklardan artık doktor yetişiyor, mühendis yetişiyor, öğretmen yetişiyor, avukat yetişiyor. Sizler de çocuklarınızı ocaklarımıza gönderin” dedi. Ali Kınık konseri öncesi salonu coşturan Ozan Mustafa Topaloğlu, şiirleri ile programa ayrı bir heyecan ve coşku kattı. Sanatçı Ali Kınık, konserde kendisinin yazdığı ve bestelediği birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Konser salonunu dolduran coşkulu kalabalık da Ali Kınık’a eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ali Kınık, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. İHA