Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ejder Demir’in Seçim Koordinasyon Merkezi, Mehter Takımı gösterisiyle açıldı. MHP Milletvekili adayı Ejder Demir, ‘Ülkemiz, şehrimiz bu haldeyken bize düşen susmak, oturmak değildir. ‘Kim var?’ denildiğinde önümüze arkamıza bakmadan ‘Ben varım’ dedik ve bu kutlu yola çıktık" dedi.

1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kalırken siyasi partilerde seçim hazırlığı son hızla devam ederken MHP Gaziantep 4. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir, seçmen iletişim merkezi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde hizmete girdi. Mehteran Takımının marşlarıyla renk kattığı açılış töreni partilerden büyük ilgi gördü. Ejder Demir’in seçmen iletişim merkezi açılışına, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Milletvekilleri Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Ertuğrul Tolga Orhan ile MHP Gaziantep 26. dönem Milletvekili adayları Fevzi Koçoğlu, Mezine Sırakaya, Serdar Önel, Halil Beyazay, Onur Önsel, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP eski İl Başkanı Mustafa Erzin, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ökkeş Şentürk ile çok sayıda partili katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında MHP Gaziantep 4. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir, konuşmasına Yavuz Bülent Bakiler’in ‘Ben Antepliyim Şahinim ağam. Mavzer omuzlarım yük, ben yumruklarımla dövüşeceğim. Yumruklarım memleket kadar büyük’ dizelerini okuyarak başladı.

DEMİR: ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK DERİN

MHP Gaziantep 4. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir, "Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı patlamada yaralananlara acil şifalar diyorum" dedi "Milliyetçi Hareket Partisi olarak terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu haykırıyor, bu ülkeyi terör örgütlerine teslim etmeyeceğimizi belirtiyorum" diyen Demir "Terör saldırısından derin üzüntümüzü dile getirirken Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında her türlü terörle canla başla mücadele edeceğimizi siz değerli hemşerilerimizin huzurunda tüm vatandaşlarımıza bir kez daha yineliyorum”diye konuştu.

TAŞDOĞAN: İŞ BAŞINDALAR

Açılışta konuşma yapan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan “Erken seçim, Türkiye’nin şartları ağırlaşıyor. ‘Bu ağır şartlarda uygun değil’ dedik, bugün maalesef şartların ağırlaştığını gördük. Terör hadisesiyle memlekette kan dökmek isteyenler iş başındalar. Milliyetçi Hareket Partisi, her türlü terör girişimine gerekli cevabı verecektir. Yola çıktığımızda Sayın Genel Başkanımız ‘Sen bilirsin Türkiye’ demişti. Yoksulluğun kim olduğunu sen bilirsin Gaziantep, yolsuzluğun kim olduğunu sen bilirsin Gaziantep. Bütün bunları bilen Gaziantep 1 Kasım’da iktidara kimin geleceğini sen bilirsin Gaziantep. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diye konuştu.

ÖZDAĞ: HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Milletvekili Ümit Özdağ ise "Milliyetçi Hareket Partisi’ni Gaziantep’te çok güzel bir noktaya getiren Gaziantepli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bütün kalbimle inanıyorum ki; 1 Kasım seçimlerinde Gaziantep’te ulaşacağımız başarı 7 Haziran’da ulaştığımız başarıyı kat be kat geride bırakacaktır İnşallah. 1 Kasım’a kadar hiç durmadan çalışacağız ve Gaziantepli seçmene gerçekleri anlatacağız. Gerçeklerin üzerine çekmek istedikleri kara örtüyü kaldıracağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin nasıl doğruyu söylediğini ve haklı çıktığını vatandaşa, seçmene, Gaziantepli hemşerilerimize göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Törende daha sonra 4. Sıra Milletvekili adayı Ejder Demir’in hizmete sunduğu Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.