CHP Gaziantep milletvekili adayı Ali Peri, ülkenin ve Gaziantep’in CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu savundu.

Peri, “Bugün CHP toplumun tüm kesimlerine hitap eden tek partidir. Herkesle görüşebilen tek partidir. 7 Haziran seçimleri sonrası gördük. Birisi ben onla görüşmem diyor. Diğeri ben o partiyle koalisyon kurmam diyor. Bir başkası diğerini yok sayıyor. CHP herkesle görüşen tek partidir. Biz önce ülkem diyoruz. Önce Türkiye diyoruz. Koalisyon görüşmelerinde gördük. Önce ben demedik ve ülke çıkarları için olmazsa olmaz dediğimiz 12 maddenin çoğundan vazgeçtik. Ama yanaşmadılar. 1Kasım seçimlerinde halk gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Peri, istikrar sağlayacak en önemli unsurun huzur ortamının sağlanmasından geçtiğini, bunu başarabilecek partinin de CHP olduğunu savundu. İstikrar vurgusu ile oy istenmesini eleştiren Peri, “İstikrar deniliyor. Anaların gözyaşları daha da arttı. Dolar 3 bin lira seviyesini aştı. Sıfır sorunlu komşular denildi ve sıfır komşulu hale geldik. İşsizlik aldı başını gidiyor. Beyin istikrarı? İstikrar huzurdadır. Huzur da CHP iktidarındadır. Anaların gözyaşlarını bitirecek, ekonomik dengeleri halkın lehine çevirecek tek parti CHP’dir” dedi.

BİZE FIRSAT VERİN

Seçmenden bir seferliğine mahsus olmak üzere oy isteyen Peri, “1 Kasım içim seçim çalışmalarımız devam ediyor. Halkımız da her gittiğimiz yerde bize vaatlerimizi yerine getirip getirmeyeceğimizi soruyor. Biz de bir sefer de olsa oy verin ve vaatlerimizi yerine getirme fırsatı verin diyoruz. CHP’yi iktidara getirdiklerinde tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. 7 Haziran seçimleri öncesinde ortaya koyduğumuz projeleri eleştiren partiler şu anda aynı projeleri kendi seçim beyannamelerine koydular. Bu da ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. CHP’nin projelerinin ülkeyi refaha çıkaracak projeler olduğunu herkes biliyor” diye konuştu. HABER MERKEZİ