MHP Gaziantep Milletvekili aday adayı Av.Sermet Atay, geçmişte meydana gelen kırgınlıkları,küskünlükleri geride bırakarak geleceğe bakılması gerektiğini belirterek, “Hiç olmazsa bu seçimlerde ülkemizin geleceği için birleşmeli, güçlü olmalı ve iktidar olmalıyız. İkinci bir Türkiye yok, ikinci bir vatanımız yok” dedi.

MHP İl binasında parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Av.Sermet Atay, MHP 25.dönem milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

21 Mart 2015 tarihinde yapılan ve büyük coşku içerisinde geçen Milliyetçi Hareket Partisi kurultayındaki coşku,kalabalık göstermektedir ki Milliyetçi Hareket Partisi ikitidara yürümektedir diyen Atay,’’ Bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin kouşmalarında ve basın açıklamalarında belirttiği üzere;kendisini sorumlu hisseden vatanını,milletini seven, Türk-İslam sentezini benimseyen kişilerin Milleyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapması lüzumu ortaya çıkmıştır. Zira önümüzdeki seçimlerde bir nevi Türkiye Cumhuriyeti’nin temel yapısı, ülkemizin geleceği ile oynanacaktır. Açılım süreci diye başlayan HDP,AKP pazarlığı ile devam eden süreç göstermektedir ki, ülkemize sahip çıkmadığımız takdirde bir bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine geleceğiz.’’dedi.

MHP KADROLARINI

İKTİDARA TAŞIMALIYIZ

Atay,’’Bu bağlamda bizlerin sorumluluk alarak Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapması zorunlu olmuştur. Geçmişte meydana gelen kırgınlıkları,küskünlükleri geride bırakarak geleceğe bakmalı ve hiç olmazsa bu seçimlere ülkemizin geleceği için birleşmeli,güçlü olmalı ve Milliyetçi Hareket Partisi kadolarını iktidara taşımalıyız.Bu hedef ve gaye ile Miletçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Gaziantep’te yaşayan ve ülkenin geleceğinden kendisini sorumlu hisseden herkesi Milliyetçi Harket Partisi’ni desteklemeye çağırıyorum.’’şeklinde konuştu.

İKİNCİ BİR TÜRKİYE, İKİNCİ BİR VATANIMIZ YOK

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili listesinde bulunmam veya bulunmamam çalışmamı ve gayretimi hiçbir şekilde etkilemeyecektir diyen Atay,’’Her şekilde ve her şartta Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar etmek için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğimin sözünü huzurlarınızda veriyor ve aynı duruşu tüm milletvekili aday adayı arkadaşlarımdan da bekliyorum. İkinci bir Türkiye,ikinci bir vatanımız yok. Bunun bilinci içerisinde Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ifadelerini kullandı.

Okan YILMAZ