Doğal kaynak sularıyla Gaziantep ve bölge halkına şifa dağıtan Uğurlu Kaplıcaları, gastronominin en güzel örneklerini iftar sofrasında sunmaya hazır.

Her sene olduğu gibi Uğurlu Termal Kaplıcalarının usta aşçıları, 11 ayın sultanı Ramazan ayında zengin iftar sofrasını hazırladı. Misafirlerini huzur verici bir mekana dönüştürtülen havuz başında 50 çeşidi bulan iftar lezzetleriyle 600 kişiyi ağırlamanın mutluluğunu yaşatan Uğurlu Termalin, usta aşçıların hazırladığı Anadolu kokan lezzetlere konuklarını davet ediyor.

HAVUZ BAŞINDA İFTAR

Satış ve Pazarlama Koordinatörü Muammer Polat, Uğurlu Kaplıcaları ayrıcalığını hissettirmek ve yaşattırmak için tüm dostları havuz başında iftara davet ettiğini belirterek, “Soframızda gastronomi şehri seçilen Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini buluşturduk” dedi. Tamamen helal kesip yapılmış ürünlerle iftar yemeklerinin hazırlandığını kaydeden Uğurlu Termal Genel Müdür Ahmet Buzaz, “Alakart, mangal başı gibi aktivitelerde öne çıkacağız. Havuz başında 600 ve kapalı alan da 400 olmak üzere toplam bin kişilik misafirlerimizi burada ağırlayabileceğiz. Yemeklerimizde iddialıyız ve yılda ortalama 10 binin üzerinde misafirlerimiz iftarını yapıyor. İnşallah bu sene de yine aynı konuk severliğimizi göstereceğiz” diye konuştu. MUHARREM TÜRKOĞLU