Petrol istasyonuna hızlı giren Gökhan K. yönetimindeki 01 AUK 03 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyeti kayboldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada zikzaklar çizerek ilerleyen kamyonet, önce yakıt alan Metin K.'nin park halindeki aracına çarptı. Hızını alamayan kamyonet takla açarak bir yakıt pompasına çarparak durdu. Yakıt pompasının hemen yanındaki görevli üzerine gelen kamyoneti fark edince kaçarak canını zor kurtardı.

SÜRÜCÜ CAMDAN ÇIKARILDI

Kazada facianın eşiğinden dönülürken, yan yatan kamyonetteki sürücü Gökhan K. petrol istasyonu çalışanları tarafından camdan çıkarıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen pompa bakım uzmanları kaçağın olup olmadığını tespit etmeye çalıştı. Yapılan kontrollerin ardından rahat bir nefes alan petrol istasyonu çalışanları olayın şokunu uzun süre atamadı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Yaralı sürücüyü arabadan çıkaran Yuşa Karabacak ani bir fren sesi duyduklarını belirterek, Çok hızlı olan kamyonet birden istasyona girdiğini fark ettik ve yakıt pompasına çarptığını gördük. Daha sonra ben aracın üzerine çıkarak kamyonet sürücüsünü çıkardım. Kazada iki kişi yaralıydı. Olay yerine gelen ambulansla onları hastaneye gönderdik. Ama eğer araç biraz daha hızlı pompaya çarpsaydı burası patlayabilir ve büyük bir faciaya neden olabilirdi. Çok şükür faciayı kıl payı atlattık dedi. Kaza sonrası gelen trafik ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu.