Hedefini süper lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek isteyen kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizde gönderilecek futbolcuların isimleri yönetim kuruluna sunuldu.

İSİMLER BELİRLENDİ

Teknik direktör Erkan Sözeri'nin gözüne girmeyi başaramayan; Daoud Bousbiba, Nathan Clement Kabasele ve Serge Akakpo'yla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı – Siyah ve Beyazlılarda üç yabancı oyuncudan kulüp bulmaları istenirken; yerli futbolculardan da kadroda düşünülmeyen isimlerin olduğu öğrenildi. Türk futbolcuların ise isimleri bugün netlik kazanacak.

Bir dönem Trabzonspor'da da forma terleten savunma oyuncusu Akakpo, Gazişehir'de vasatı aşamadı, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK

Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri özellikle stoper ve oyun kurucu mevkilerine oyuncu isterken, son oynanan Çaykur Rizespor maçının ardından ise 10 numara pozisyonunda da takviye yapılmasını isteyecek.

Yapılacak transferlerin ise 29 Aralık tarihinde Antalya Lara’da başlayacak olan kamp programına dahil olmaları bekleniyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU