DİKKAT !!!.

GAZETEMİZİN HABERLERİNİ KOPYALAYARAK İNTERNETTE SPOR SİTELERİNDE KULLANANLAR, KAYNAK GÖSTERMEDİĞİ TAKDİRDE BU SİTELER HAKKINDA YASAL İŞLEMLER YAPILACAK, AYRICA BU SİTELERİN İSİMLERİ TARAFIMIZDAN DUYURULACAKTIR.

Lig öncesi hem Gaziantepspor, hemde Büyükşehir Belediyespor'un katıldıkları turnuvalarda sonuncu olmaları şaşkınlık yarattı. Hele iki ekibimizin de oynadıkları maçlarda penaltılarla mağlup olmaları, hazırlık bakımından henü hazır olmadıklarının göstergesi olarak değerlendirildi.

GAZİANTEPSPOR HAZIR GÖRÜNMEDİ

Gaziantepspor, Ankara'da yapılan düzenlenen 4'lü turnuvada oynadığı iki maçta da penaltılara takıldı ve sonuncu oldu. Avusturya kampında oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar aldığı kadar, sergilenen oyunla umut veren kırmızı siyahlıların önce Gençlerbirliği, sonra Kayseri Erciyes karşısında bekleneni vermekten uzak bir görüntü sergilemesi dikkat çekti.

48. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası’nda Kayseri Erciyesspor, normal süresi 1-1 biten maçta, Gaziantepspor’u penaltı atışları sonucunda 6-5 yenerek üçüncü oldu. Kırmızı-siyahlılar lig öncesi son durumunu net şekilde görmek için bu maçları çok önem veriyordu.

BÜYÜKŞEHİR PENALTILARDA MAĞLUP

Sivas'taki Cumhuriyet kupasına katılan Büyükşehir Belediyespor ise, ilk maçta ev sahibi Sivasspor karşısında 2 farklı yenik duruma düşmesine rağmen maçı bırakmayıp 3-1'den beraberliği kurtarıp 3-3 yapması umutlandırdı. Ancak penaltılarda aynı beceriyi gösteremeyen Büyükşehir, 3'ncülük maçı oynamak zorunda kaldı. Bu maçta PTT 1. ligdeki rakiplerinden birisi olan Adanademirspor ile karşılaşan Büyükşehir 90 dakikayı berabere bitirince penaltılara kaldı. Yapılan penaltı atışlarında tıpkı ilk maçtaki gibi başarılı olamayınca, Cumhuriyet turnuvasından sonuncu olarak ayrıldı.

İŞTE İKİ TAKIMIMIZIN TURNUVA SONUÇLARI

Gaziantepspor

Gençlerbirliği- Gaziantepspor 3-2

Normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın penaltı atışlarında Gençlerbirliği üstünlük sağladı ve Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti.

turnuvanın ikinci gününde Gaziantepspor Kayseri Erciyes ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten müsabakada penaltı atışlarında üstünlüğü 5-4 ile Erciyes elde etti.

Büyükşehir Belediyespor :

Büyükşehir Belediyespor ilk maçını Sivasspor ile oynadı. Önce 1-0 öne geçtiği maçta peşpeşe yapılan hatalar sonucu 3-1 yenik duruma düştü. Herkes Sivaspor'un maçı kazandığını düşünürken, Büyükşehir beklenmeyen çıkış gösterdi ve durumu 3-3 yaparak maçı penaltılara taşıdı. Ancak penaltı atışlarında başarılı olamadı ve 4-2'lik sonuçla final oynama şansını kaybetti. Ertesi gün Adana Demirspor ile yapılan maçta ise 90 dakika golsüz sonuçlandı. Penaltı atışlarında yine başarı sağlanamadı ve 3-1 mağlup oldu.