Gaziantepspor'un da katılacağı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin organize edeceği 4'lü futbol turnuvası cuma günü başlıyor.

TSYD tesislerinde düzenlenen basın toplantısına, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, Gençlerbirliği Kulübü temsilcisi Arif Ölmez, Torku Konyaspor Kulübü temsilcisi Atilla Gerin, Kayseri Erciyesspor Kulübü temsilcisi Alper Ufuk Demir ve Gaziantepspor Kulübü temsilcisi Bülent Konca katıldı.

UZATMA YOK

48’incisi düzenleyecek olan turnuvada maçlar, eleme sistemine göre oynanacak. Maçlarda beraberlik halinde uzatma devreleri oynanmayacak ve direkt penaltı atışlarına geçilecek.TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, bilet satışlarında passokart uygulaması olmayacağını söyleyerek, “Bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 TL, maraton ve kapalı tribün için ise 10 TL olarak belirledik. Tüm katılımcı takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İLK MAÇ GENÇLERBİRLİĞİ İLE

Turnuvanın ilk maçında 22 Ağustos Cuma günü saat 18.30'da Torku Konyaspor ile Kayseri Erciyesspor, saat 21.00'de ise Gençlerbirliği ile Gaziantepspor karşılaşacak. Organizasyonda Cumartesi günü ise saat 18.30'da ilk günün mağlupları arasında üçüncülük, 21.00'de ise ilk günün galipleri arasında final maçı oynanacak.