Doğal çevrenin korunması ve doğada yaşayan canlıların nesillerinin devamlılığı için kolları sıvayan GKV Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri alan çalışmalarını sürdürürken okul öncesi eğitim alan anaokulu öğrencileri çeşitli etkinliklerle projeye destek vermeye devam ediyor.

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili “S.O.S. Projesi kapsamında anaokulumuz, ilkokul ve ortaokulumuz ortak bir çalışma yürütmekte, öğrencilerimiz kütüphane çalışmalarını tamamlayarak arazi çalışmalarına yönelmiş ve yaptıkları incelemeleri kayıt altına alarak proje rehber öğretmenleriyle paylaşmaktadırlar” dedi.

MİNİKLER ÇABALIYOR

GKV Özel Okulları Proje Tasarım Öğretmeni Gözde Ekim rehberliğinde yürütülen çalışmalarda önce doğal çevreyi inceleyen minikler daha sonra hava, toprak ve suyun canlı yaşamındaki önemini öğrenerek canlılar için hayati önem taşıyan bu maddelerin korunmasıyla ilgili ilk çalışmalarını yaptılar. GKV Anaokulu öğrencileri edindikleri bilgileri hayal güçlerini de kullanarak resim yoluyla yansıtmayı da ihmal etmedi. HABER MERKEZİ