Doğa Okulları Gaziantep Kampüsü öğrencileri, Suriyeli Türkmenlere ulaştırılmak üzere OSB’deki firmalardan topladıkları yardımları Kızılay'ın Gaziantep Şubesine teslim ettiler.

Gaziantep Doğa Okulları tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde toplanan gıda ve giyim yardımları Suriyeli Türkmenlere ulaştırılmak Kızılay yetkililerine teslim edildi. Okul Meclis Başkanlığı tarafından organize edilen yardım kampanyasına Oba Makarna, Doğa Makarna, Akal Çikolata, Daye Terlik, Aykılıç Gıda, Akan Çikolata, Altunkaya Grup, Şimşek Çikolata ve Abdulkadir Güllüoğlu’nun yanı sıra isminin açıklanmasını istemeyen bir çok firma destek oldu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Öğrenci Meclisi Başkanı Ahmet Furkan Babüroğlu, yaklaşık 3 ay boyunca çeşitli firmalardan topladıkları giyim ve gıda yardımların Suriyeli Türkmenlere Kızılay aracılığı ile ulaştırmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Zor şartlar altında bölgede yaşam sıkıntısı çeken Suriyeli Türkmen kardeşlerimize bir nebze olsun yardımda bulunabilmek, onların sıkıntılarına ortak olabilmek amacıyla bir kampanya başlattık. Bu kampanyaya OSB’deki bir çok firma destek verdi. Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra öğrenci arkadaşlarımıza. Okul yönetimine ve öğretmenlerimize de teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. İHA