TFF’nin aldığı kararın ardından amatör müsabakalardan önce şehitlerimize saygı duruşunda bulunulurken, tribünlerden teröristlere lanet yağdı. Süper amatör kümede geçtiğimiz hafta oynanan 7 karşılaşma ile 11’inci hafta müsabakaları tamamlanmış oldu. Haftanın ardından küme hattında yer alan son iki takım ile üstlerdekilerin aralarında ki puan farkı daha da açılmış oldu.

Lider Ankas İstiklalspor, son dakikalarda bulduğu gollerle grubun iyi futbol oynayan ekiplerinden Çıksorut Gençlikspor’u 3 – 1 mağlup etti. Bozkurtspor, deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Nizipspor’u 1 – 0 mağlup ederken, zirvede bende varım dedi. İslahiyespor, kendi evinde konuk ettiği Yıldız77’yi 4 – 0 mağlup ederek rakibini kaderiyle baş başa bıraktı.

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile Bossanspor 1 – 1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Demirspor ilk yarıda iki farklı önde olduğu mücadele de Sercan İnşaatı 2 – 1 yendi. Üçoklar Demirspor gol düellosunda Nizip Yıldırım’ı 5 – 3 mağlup etti. Sanayi Esnafspor küme hattından uzaklaşma mücadelesinde Oğuzspor’u 3 – 1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Süper amatör kümede geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarda futbol severler 26 gol izleme şansı buldu. Üçoklar Demirspor 5 golle haftanın en çok sevinen ekibi olurken, Bozkurtspor ve İslahiyespor ise kalelerini kapatan takımlar oldu.