Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nu ziyaret etti. Nakıboğlu, Gaziantep’in 2023 yılında 30 milyar dolar ihracat hedeflediğini hatırlatarak, ‘’Koyduğumuz hedefleri her zaman aşarak gerçekleştirdik.Biz de inşallah ,sizlerin biz sanayicilere verdiği destek ile elimizden geleni yaparak, Türkiye’ye layık olmaya çalışacağız’’ diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen ziyarete Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve sanayiciler katıldı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemizin parlayan yılıdızı Gaziantep'in başarı öyküleriyle dolu” olduğunu söyledi.

SORUNLARINI DİNLEDİ

Bakan Şimşek, "Bugün burada sanayicilerimizin sorunlarını dinlemek için toplandık. 180 ülkeye 6,5 milyar dolarlık ihracat yapmak gurur verici bir şey. Ben başta Sanayi Bölgemiz olmak üzere bütün sanayicilerimizi ve bütün girişimcilerimizi tebrik ediyorum" dedi. Maliye Bakanı Şimşek, Geçtiğimiz günlerde şehir ile ilgili brifingleri aldık, sorunlar hakkında çok hızlı bir şekilde çözüm çalışması yaptık. Bu gün de sanayimizin ve sanayicimizin sorunlarını dinleyip Gaziantep’i nasıl daha ileriye taşıyabileceğimizi görüşeceğiz. Hükümet olarak, sanayicilerimize ve girişimcilerimize her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. BÜLTEN