Türkiye’nin en büyük halı saha ligi iddaa Rakipbul Ligi’nin Türkiye Şampiyonu İstanbul temsilcisi Anadolu Yıldızları oldu.

Antalya’da yapılan iddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finalleri sona erdi. Türkiye Şampiyonu İstanbul temsilcisi Anadolu Yıldızları oldu.
Antalya’da düzenlenen finallere İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Adana, Mersin, Trabzon, Konya, Samsun, Eskişehir, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Kayseri, Antalya’nın il şampiyonları katıldı.
Sivasspor kafilesinin ve Side halkının yoğun ilgisi altında oynanan karşılaşmalar nefes kesti. rakipbul.com 'dan canlı yayınlanan maçlar sonrası 2015'in en iyi halı saha takımı, Denizli Şampiyonu Eski Dostlar’ı yenen İstanbul Şampiyonu Anadolu Yıldızları oldu. Anadolu Yıldızları takımı penaltılar sonrasında kupayı evine götürmeyi başardı. Sivasspor kaptanı Adem Koçak, Batuhan Karadeniz ve Ertuğrul Taşkıran oyuncularla birlikte takımlara ödüllerini verdiler.

ANADOLU YILDIZLARI AVRUPA’YA..

iddaa Rakipbul Ligi, Avrupa Halı Saha Federasyonu üyesi olduğu için her sene şampiyon olan takım ülkemizi Avrupa Halı Saha Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanıyor. Bu sene İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek olan turnuvada ülkemizi Anadolu Yıldızları temsil edecek.