Bütün elementlerin artan atom numaralarına göre bir sıralanışı olarak bilinen Periyodik cetvel GKV Özel Okulları öğretmenleri Ömer İlkbaşaran ve Aşkın Köse tarafından tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kimya zümresi öğretmenleri tarafından yapı tamamlanan ve öğrencilerin kullanımına sunulan periyodik cetvelin içerik ve gerçeklik bakımından Türkiye’de ilk, dünyada ikinci örnek olarak gerçekleştirildiği ifade edildi.

ÖĞRENCİLERE KUTLAMA

Bir yılı aşkın bir süredir tasarım ve yapım aşamaları devam eden periyodik cetvelin GKV Özel Okulları Fizik Öğretmeni Aşkın Köse ve Kimya Öğretmeni Ömer İlkbaşaran öncülüğünde, GKV Özel Liseleri Kimya Zümresi Öğretmenleri Berat Sönmez, Gözde Ekin, Özlem Ketteoğlu ve Mustafa Köseler’in desteğiyle geliştirilerek tamamlandığını belirten GKV Özel Liseleri Müdiresi Ülkü Ulutaş “Öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimiz için büyük bir ihtiyaç olan böyle bir çalışmayı bir yılı aşkın sürede tasarlayıp tamamlayarak kullanıma sundular” dedi. BÜLTEN