MHP Gaziantep Milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hemşehri Dernekleri festivalinde imza gününe katılarak kitaplarını imzaladı. Özdağ, 7 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını, MHP’nin bu seçimlerden zaferle ayrılmasıyla Türkiye’nin rahat bir nefes alacağını belirtti.

HERKES PERİŞAN

Özdağ, ülkenin iç ve dış siyasette iyi yönetilmediğini, sınırların yıl geçen hanı olduğunu vurgulayarak, "ç siyasette AKP’nin zaten vatandaşa verdiği bir şey yok. Halk perişan, yoksulluk, yolsuzluk almış başını gidiyor. İşsizlik verileri hükümet tarafından ne kadar düşük gösterilmeye çalışılsa da işsiz insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunun yanı sıra ülke ciddi bir ekonomik krizden geçiyor, işyerleri kapanıyor, fabrikaların bir kısmı yarım kapasiteyle çalışıyor, bir kısmı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya.Hemen yanı başımızda devam eden Suriye savaşı nedeniyle sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş. Kimin geldiği, kimin gittiği belirsiz. HArtık Türkiye’de MHP iktidarının zamanı geldi de geçiyor bile. 7 Haziran’da ülkenin bölünmemesi, çok daha ciddi sıkıntıların yaşanmaması için tek alternatif var o da MHP” dedi.

SERGİ AÇTI

Prof. Dr. Ümit Özdağ, imza gününün ardından Gaziantep Ülki Ocakları tarafından düzenlenen kermeste Resim ve Heykel sergisinin açılışını yaptı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT