HDP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Osman Demirci, modern ve çağdaş Türkiye diye tanıtılan Türkiye’nin bir anda karanlıklarda kaldığına dikkat çekerek, "Siz bu ülkeyi ancak karanlığa götürebilirsiniz" dedi.

Osman Demirci, çeşitli sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret etmeye devam ederken halkın zaferinin uzak olmadığını belirterek, “Türkiye’de seçim takvimi işlemeye başladığı andan itibaren her geçen gün HDP’nin demokrasi zaferine bir adım daha yaklaşmaktayız. 7 Haziran HDP’nin sandıktan zaferle çıkacağı gündür” sözleriyle dikkat çekti.

TÜRKİYE KARANLIKTA KALDI

Aday adaylık sürecini HDP ve HDP misyonunu anlatmak için sürdürdüğü çalışmalarla geçiren Osman Demirci çeşitli sivil toplum örgütleriyle ilçe ve köy gezilerini sürdürüyor. İslahiye İlçe Örgütü’nde düzenlenen etkinliklere katılan HDP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Osman Demirci burada yaptığı değerlendirmede gençlere ve kadınlara güvendiklerini söyleyerek, 7 Haziran’da sandığa sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Modern ve çağdaş Türkiye diye tanıtılan Türkiye’nin bir anda karanlıklarda kaldığına da dikkat çeken Demirci, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinin nedeninin daha anlaşılamadığına dikkat çekerek, “Siz bu ülkeyi ancak karanlığa götürebilirsiniz. Yönettiğinizi söylediğiniz ülkede bir anda şehirler karanlıkta kalabiliyor ve siz mantıklı bir açıklama yapamıyorsunuz. 7 Haziran Türkiye’nin karanlıklardan kurtarılarak aydınlığa kavuşacağı gündür” sözleriyle gündemi değerlendirdi. İHA