Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Servet Demir, partisinin 11.Olağan Büyük Kurultayını değerlendirdi. Demir, güven tazeleyerek yeniden MHP’nin Genel Başkanı olan Dr. Devlet Bahçeli’yi kutlayarak, “Hayatında hiçbir şaibesi olmayan, Devlet Bahçeli bey güven tazelemiştir. Bizlere de, ‘hedef tek başına iktidar’ işaretini vermiştir” dedi.

TÜRKİYE BİZİMLE YÜRÜYECEK

“MHP’nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’nda iktidara yürüyüşün yakalandığı bir sinerji vardı. Bu sinerji bütün ülkeyi sardığı zaman, MHP iktidara yürüyecektir” diyen Servet Demir, şöyle devam etti: “Aziz milletimiz, Türkiye’yi yaşanmaz bir hale getiren, siyasi sicilleri lekeli AKP kadroları ile seçim sandığı başında hesaplaşacaktır. Türkiye’nin geleceği için hayati önem taşıyan bu tarihi fırsat ve tarihi randevu için geriye sayım başlamıştır. Türk milletinin geleceğine, bayrağımıza, Gaziantepimize kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza, işsizimize ve yoksulumuza sahip çıkmak için, bin yıllık kardeşliğimizin devamını sağlamak için, tek vatan, tek bayrak için, adaletsizliğe, haksızlığa, yolsuzluğa ve hırsızlığa karşı çıkmak için Türkiye bizimle yürüyecektir. MHP, ilkleriyle, hedefleriyle, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle iktidar olmaya hazırdır. Buna sonuna kadar inanıyoruz. Türk milletini, Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarında, aydınlık ve umutların yeşerdiği pırıl pırıl bir geleceğe bizlerle birlikte yürümeye çağırıyoruz. Bizler biliyoruz ki; kurtuluş MHP’nin iktidarıdır”

MHP’YE HALKTAN BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

İktidar yolunda yorulmadan, yılmadan kapı kapı dolaşarak, insanlarla temas kurarak, çalışacaklarının altını çizen MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Servet Demir, “Bazı kurultaylara gidiyorsunuz insanlarda heyecan olmuyor ama bizim kurultay böyle değildi. Ben kurultayda birlik ve beraberliği gördüm. İnsanların gözündeki ışıltıyı fark ettim. Son günlerde MHP’ye halktan büyük bir teveccüh var. İnşallah bu sandığa da yansıyacak. 8 Haziran MHP’nin iktidar olduğu gün olacak. Bahçeli’nin kurultay konuşmasından öne çıkan satır başları şöyleydi: ‘’Mazisi kahramanlıkla bezenmiş büyük Türk milleti, muhterem vatandaşlarım, kurultay divanın sayın başkan ve üyeleri, Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçisi fedakar ülküdaşlarım, sevgili Bozkurtlarım Asenalarım yeni bir günde yeni bir diriliş destanını yazma yepyeni ümitlerle coşmak için beraberiz bir aradayız. Türk’ün bahar bayramında yeniden doğuş amacıyla biriz ve birlikteyiz. Nevruz’un güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum. Sizlerin ve aziz milletimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum. Kucaklaşmak için buradayız” Genel Başkanımızda nevruza vurgu yaptı orada Nevruz Türk dünyasında çok ciddi kutlanan bir bayram. O havayı kurultayda da gördük. Bahçeli, Nevruz nedeniyle örs üzerinde temsili demir dövdü. Oradaki halka bu enerjiyi yansıttı. Nevruz ülkemizde maalesef başka mecralara çekiliyor. Siyasi amaç haline getirilmiş. İşin doğrusu bu Ergenekon’u çıkışından başlayıp, 400 yıllık bir Türk Bayramı’dır. Türk dünyasındaki halkların beraber kutladığı milli resmi bayram olan bir gün. Türkiye’de nevruzlar böyle kutlanmalı. Aslında milli birlik ve barış da ilan edilebilir” şeklinde konuştu.