Ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoray'a 'Yılın Annesi' ödülü verildi. Şoray, kendisine hediye edilen kırmızı fuları saçlarına sararak, "Yeniden al yazmalı oldum" dedi. Osman Gazi Mahallesi'ndeki koleje gelen Türkan Şoray'ı; Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler karşıladı. Öğrenciler, okula gelen Türkan Şoray ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Programda bir öğrencinin okuduğu 'Annem' isimli şiir ve beraberindeki slayt gösterisi salonda bulunan kadınları duygulandırdı. Gözyaşlarına hakim olamayan anneler, şiiri okuyan öğrenciyi uzun süre alkışladı.

'YENİDEN AL YAZMALI OLDUM'

Kendisiyle ile ilgili slayt gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte konuşan Türkan Şoray, "Bu anlamlı ödülü tüm anneler adına, özellikle evlatlarını kaybetmiş, ağlayan anneler adına alıyorum. Benim için gerçekten çok anlamlı bir gün. Duygularımı anlatmam gerçekten çok zor. Bu anlamlı ödül için çok teşekkür ediyorum. İyi ki anne olmuşum, tüm anneler kutsal varlıklardır. Çok şükür Allah beni de annelik mutluluğuna eriştirdi. Gerçekten çok mutlu oldum" dedi. DHA