Trabzonspor ile sözleşme yapan Turgut resmen bedava gitti.

Alacakları konusunda çıkan sorun yüzünden şikayet eden ve boşa düşen Turgut Galatasaray, Beşiktaş derken Trabzonspor'a imza attı ve Gaziantepspor hiç para kazanamadı.

KIZIL BEDELSİZ GİDEMEZ DEMİŞTİ

Trabzonspor'a bedavaya giden Turgut için daha önce Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl konuşmuş ve " Turgut'un bedelsiz transfer olması halinde kulübün bir belge imzalaması gerek. Bu da ilerleyen zamanlarda transfer yasağına kadar gidebilir. Biz iyi niyetle bakıyoruz" demişti. Ancak Trabzonspor bu futbolcuya 2 yıllık imza attırdı ve kırmızı-siyahlı takım para kazanamamış oldu.

TURGUT KENDİNİ SAVUNMUŞTU

Mustafa Kızıl'ın açıklamasından sonra Turgut ajanslara konuşmuş ve kendini savunmuştu. Haksız fesih yapmadığını belirten Turgut, "Son gelişme sonrasında hakkımda ortaya çıkan iddialar ve bana yöneltilen suçlamalardan dolayı çok üzgünüm. Bunların hiçbir gerçeği yansıtmıyor. Ben haksız fesih yapmadım. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la yaptığımız anlaşmada, kendisi bana sözleşme gereği senet verdi. Bu senetlerin zamanında ödenmemesi durumunda benim serbest kalacağıma dair bir de madde ekledik. Son ödemeden tarihinden itibaren, 2 gün içerisinde sözleşmemi fesih etme hakkım var. Ben 48 saat bekledim ve bu sürenin sonunda, mesai saati bitmeden avukatım sözleşmemi feshetti. Bunun haksız fesih ile ne gibi bir ilgisi olabilir. Sözleşmemde var olan maddeyi kullandık. Yasal hakkımı kullandım. Üstelik 2 gün mesai saati bitimine kadar bekledim" demişti.