Bilal Erdoğan'ın TÜRGEV'i, hem Şehitkamil, hemde Şahinbey ilçelerinde yaptırılan yurtları tamamladı. Şehitkamil'de Osmanbey mahallesnde, Şahinbey'de ise Akkent Mahallesinde hizmete açılacak olan Yurtlar için öğrenci alımlarına başlanıldığı belirtildi. TÜRGEV her iki ilçede yapılan yurtlar için öğrencilere tercih daveti yaptı. Yeni öğretim yılında 'bizi tercih edebilirsiniz' diye sitesinden duyuru yapan TÜRGEV, "Yurttan öte bir akademi" diye bahsetti.

TÜRGEV Şahinbey Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin www.turgev.org adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtilen duyura, "Yurtlarımızda yapılacak olan mülakatların ardından 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi öncesi kesin kayıtlar açıklanmış olacaktır"

BİLİNÇLİ GENÇLİK YETİŞİYOR

Sitesinde yurtla ilgili bilgiler veren TÜRGEV, "TÜRGEV olarak yurtlarımızda ve okullarımızda verdiğimiz bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlerle; gelişen Türkiye’ye ayak uydurabilecek; yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunacak, dengelerin değiştiği global dünyada uluslararası platformlarda söz sahibi olabilecek, özgüveni tam, köklerinin farkında olan, bilinçli; tarihini, kendini ve hedefini iyi bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten, girişimci gençler yetiştirmeyi kendimize düstur edindik. 33 yurdumuz, 3 misafirhanemiz, 19 yılda verdiğimiz 1584 mezunumuz ve 3229 öğrencimizle Türkiye çapında varlığımızı sürdürmeye devam ediyoruz"

ÜNİVERSİTE ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ

Açıklamada, "2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci kabulüne başlayan yurdumuz 312 kişilik kapasitesi, uzman kadrosu, konforlu odaları, sosyal, kültürel imkanları ve üniversiteye ulaşım rahatlığıyla öğrencilerimizin hizmetindedir. Rahatın, huzurun ve güvenin markası olan TÜRGEV şimdi tüm kültürlerin buluşabileceği Gaziantep Şahinbey Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu ile hizmetinizde. 104 odası olan yurdumuzda 312 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Odalarımız açılıp kapanabilen modern tasarımlı yatak ünitesinden, ders çalışma masası, kitaplık, elbise dolabı, lavabo, duş, tuvalet ve mini buzdolabından oluşmaktadır. Ayrıca, kahvaltı, akşam yemeği, ADSL, Sıcak su da bulunmaktadır" denildi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT