PTT birinci ligin 22. haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da keyifler yerinde.

Geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor’u mağlup eden mavi – beyazlı ekip, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Gaski tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dün gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde futbolcular çift kale maç yaptılar. Kaptanlıklarını Ali Tandoğan ve Turgay Bahadır’ın yaptığı çift kale maçta gülen taraf Ali Tandoğan oldu.

Yeşil yelekli takımda Atilla Özmen, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş, Salih Sefercik, Ufuk Budak, Köksal Yedek, Abdullah Halman, Erdal Güneş, Ben Yahia, Umut Sönmez, Yasin Ozan yer aldı.

Gri yelekli takımda ise Mahmut Bezgin, Harun Biçer, Nevres Demir, Aykut Erdoğan, Josef Çınar, Mahmut Temur, Talha Demir, ALanzinho, Turgay Bahadır, Ergin Keleş ve Deumi yer aldı.

Galip gelen yeşil takımın golleri Ufuk Budak, Erdal Güneş ve Yasin Ozan’dan gelirken, Gri takımın iki golünü de Mahmut Temur kaydetti.

MUHARREM TÜRKOĞLU