Ligde son oynadığı Balıkesirspor galibiyetiyle morali yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Akçaaabat Sebatspor ile karşı karşıya geliyor. Bir hafta arayla Akçaabat Fatih Stadyumunda ikinci defa maça çıkacak olan mavi – beyazlılar bugünkü mücadeleden galibiyetle ayrılıp bir üst tura çıkmanın mücadelesini yapacak.
Akçaabat Fatih stadyumunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Malatya ulusal hakemlerinden Öner Fırat yönetirken yardımcılıklarını Erkan Yılmaz ve Burhan Gündoğdu yapacaklar.
TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAKLAR
Ziraat Türkiye kupasında sürpriz bir sonuçla ayrılmak istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyet tedbiri elden bırakmayacak.
Akçaabat takımının 3’üncü ligde olmasına rağmen genç ve dinamik bir takıma sahip olduğunu ifade eden mavi – beyazlıların teknik patronu Suat Kaya, “Her sene kupa maçlarında alt liglerde mücadele eden takımların kendilerinden daha güçlü ekipleri elediklerine şahit oluyoruz. Biz bu kötü duruma maruz kalmak istemiyoruz bu nedenle rakibimiz her kim olursa olsun ciddiyeti elden bırakmadan sahada mücadelemizi verip kupada bir üst tura geçme istiyoruz” dedi.
TRABZON’DAN SAMSUN’A
Bugün Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademe maçını Trabzon’da Akçaabatspor ile oynayacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz maçın ardından hafta sonu ligde karşılaşacağı Samsunspor maçı için bu şehre geçecek.
Karşılaşmanın ardından karayoluyla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Samsun’a geçecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesi, Cuma ve Cumartesi günleri yapacağı antrenmanların ardından lig karşılaşmasına çıkacak.
Ligde son oynadığı Balıkesirspor galibiyetiyle morali yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Akçaaabat Sebatspor ile karşı karşıya geliyor. Bir hafta arayla Akçaabat Fatih Stadyumunda ikinci defa maça çıkacak olan mavi – beyazlılar bugünkü mücadeleden galibiyetle ayrılıp bir üst tura çıkmanın mücadelesini yapacak.Akçaabat Fatih stadyumunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Malatya ulusal hakemlerinden Öner Fırat yönetirken yardımcılıklarını Erkan Yılmaz ve Burhan Gündoğdu yapacaklar.TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAKLARZiraat Türkiye kupasında sürpriz bir sonuçla ayrılmak istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyet tedbiri elden bırakmayacak.Akçaabat takımının 3’üncü ligde olmasına rağmen genç ve dinamik bir takıma sahip olduğunu ifade eden mavi – beyazlıların teknik patronu Suat Kaya, “Her sene kupa maçlarında alt liglerde mücadele eden takımların kendilerinden daha güçlü ekipleri elediklerine şahit oluyoruz. Biz bu kötü duruma maruz kalmak istemiyoruz bu nedenle rakibimiz her kim olursa olsun ciddiyeti elden bırakmadan sahada mücadelemizi verip kupada bir üst tura geçme istiyoruz” dedi.TRABZON’DAN SAMSUN’ABugün Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademe maçını Trabzon’da Akçaabatspor ile oynayacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz maçın ardından hafta sonu ligde karşılaşacağı Samsunspor maçı için bu şehre geçecek. Karşılaşmanın ardından karayoluyla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Samsun’a geçecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesi, Cuma ve Cumartesi günleri yapacağı antrenmanların ardından lig karşılaşmasına çıkacak.