Gaziantep Özel Halk otobüs İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Dündar, gazetemizin 'Burası Gaziantep olur böyle şeyler' başlığı ile verdiği habere açıklama yaptı. Dündar, şoförlerin dile getirdiği sıkıntılarını bildiklerini, durumu belediyeye ilettiklerini, bu sorunların sadece Gazikent son durakta değil başka son duraklarda da olduğunu söyledi.

HER PLATFORMDA SÖYLÜYORUZ

Belediye yetkililerine tuvaletle ilgili durumu her platformda söylediklerini belirten Dündar, "Bize söylenen bu duraklar geçici duraklar ve mülkiyeti belediyeye ait değil. O yüzden birşey yapılamıyor deniliyor. Tabi ki biz bunları mazeret olarak kabul etmiyoruz. Şoförlerin ihtiyaçlarını giderecekleri tesislerin yapılması gerekiyor. Diğer duraklarda da bu sorun var TOKi son durak, Yeditepe mesela " şeklinde devam etti.

SÜRELER UZATILABİLİR

Bazı şoförler süre sıkıntılarının olduğunu dinlenemediklerini dile getirmiştiler. Süre konusunun çözümsüz olmadığını söyleyen Dindar "Bize müracaat eden her mal sahibinin süresini belediyeye bildirerek uzatıyoruz . Tabi şoföründe mal sahibinden sürelerin uzatılması için talep gerekiyor" dedi. Mansur YALVAÇ