Türkiye İstatistik Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğü ile Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen imza töreni açılış konuşmaları ile başladı. Protokolün okunması ve detayların konuşulmasının ardından TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Orhan Deha Dede ile Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Müdürlükleri adına işbirliği protokolünü imzaladılar.

EĞİTİM VERİLECEK

İşbirliğinin sağlanması ve gelişmesine büyük önem veren iki Kurumun da Müdürleri, imzalanan protokol aracılığıyla kurumlar arasında çalışma ziyaretleri ve eğitim programlarının yapılacağını, böylelikle de tecrübe ve bilgi birikimi paylaşımının artacağını ifade ettiler. Protokol kapsamında TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün, Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne yürüteceği çalışmalar için araştırma hazırlık çalışmaları, veri analizi vb. konularda teknik destek vermesi ve Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün de TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne aile ve toplum, çocuk, engelli, yaşlı, kadının statüsü ve sosyal yardım gibi konularda talep ettiği eğitimleri vermesi konusunda karara varıldı. BÜLTEN