Tuğcan Hotel, Gaziantep manzaralı Cam Teras’ı sıcak yazın günlerinde Gazianteplilerin en gözde mekanı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Sıcak yaz gecelerinin serin havada ve muhteşem bir manzara eşliğinde geçirildiği Cam Teras canlı müzik eşliğinde akşam yemekleri için Gaziantep’in alternatifsiz tek mekanı olarak hizmetlerini sürdürüyor. Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik eşliğinde Gaziantep akşamlarına ayrı bir renk katan Cam Teras için yoğun ilgi devam ederken bir çok etkinlik ve organizasyon içinde rezervasyon taleplerinin devam ettiği ifade edildi.

MUHTEŞEM LEZZETLER

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Tuğcan Hotel Genel Koordinatörü Evren Tuğsuz “Yazın gelmesiyle birlikte otelimizin Cam Terası da hizmete girerek bu güne kadar en sıcak yaz günlerinin alternatif tek mekanı olma özelliğiyle konuklarını ağırlamaya devam etmiş, bu anlamdaki hizmetlerini sürdürmeye de devam etmektedir. 150 kişi kapasiteli terasımızda her akşam konuklarımızı farklı etkinliklerle ağırlıyor ve güzel bir akşam geçirmelerini sağlarken muhteşem Tuğcan Mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyoruz. Gaziantep’in muhteşem gece manzarasını Cam Terastan izlemek isteyen ve misafirlerini Cam Terasımızda ağırlamak isteyen konuklarımızı bekliyoruz.” dedi.

SEZON SONUNA KADAR DEVAM

Tuğcan Hotel Cam Terasının 150 kişilik kapasitesiyle bir çok balo, kokteyl ve akşam yemeğine ev sahipliği yaptığını belirten Tuğsuz hizmetlerin sezon sonuna kadar devam edeceğini de açıkladı. BÜLTEN