Tuğcan Otel, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bir çok kurum ve kuruluşun desteklediği Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilk kez düzenlenecek olan Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesine ev sahipliği yapacak. Defile yarın yapılacak

Gaziantep için büyük önem taşıyan yüzlerce organizasyona ev sahipliği yapan Tuğcan Otel’de defile öncesi bütün hazırlıkların tamamlandığını bölgede ve Gaziantep’te ilk kez gerçekleştirilecek olan ve tarihin birçok safhasına ait modanın gözler önüne sergileneceği defilenin başarılı geçmesi için otel yetkililerinin olağan üstü gayret sarf ettiği açıklandı.

ÖNEMLİ BİR DEFİLE

İç ve dış turizmin gelişmesi için yöresel kültürlerin ve farklılıkların farklı platformlarda tanıtılması gerektiğini ifade eden Tuğcan Otel Genel Koordinatörü Evren Tuğsuz geçmiş dönemlerde yüzlerce organizasyona ev sahipliği yapan Tuğcan Otel’in yenilenen salonlarının birçok toplantı ve organizasyon için Gaziantep’in modern yüzü olduğunu ifade etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Tuğsuz, "Tuğcan Otel yirmi yılı aşkın bir süre bölgemizin ve Gaziantep’in özellikle konaklama, organizasyon ve tanıtımında önemli bir çözüm ortağı oldu ve bundan sonraki süreçte de olmaya devam edecektir. En büyük hedefimiz kültür turizminin geliştirilmesi yanında Gaziantep’in bir kongre turizm merkezi haline getirilmesine katkı sağlamaktır. Bu yöndeki çalışmalarımız sürmektedir. 20 Eylül Cumartesi günü Uluslar arası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bölgemizde ve kentimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesi ’ne ev sahipliği yapacağız. Defile ile ilgili mekânlarımızla ilgili gerekli düzenlemeler yapılmış olup bu tür organizasyonların sadece kültürümüzün değil, kentimizin ve kentimizin sahip olduğu değerlerin de tanıtımı için büyük önem taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

SUNUCULAR SİNEMA OYUNCUSU

20 Eylül’de Gaziantep Tuğcan otel de gerçekleşecek olan Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesinin sunucuları da belli oldu. Birçok dizi, sinema projesinde rol alan ve Tiyatro Yok ki’nin kurucularından olan konservatuvar mezunu Elif Tayhan ve Kerem Baydar gecenin sunuculuğunu üstlendi. Gecenin sunucularından Elif Tayhan, ‘’Bu tür kültürel projeler de sunuculuk yapmak bizlere gurur veriyor. Gaziantep gibi önemli bir şehrimizde tüm dünyaya tanıtılacak bir projenin içinde yer almak bizleri mesleki kariyerimizde heyecanlandırdı. Medyadoktoru Yapımın bu tür önemli projelerinde sunucu olmaya devam edeceğiz. ’dedi BÜLTEN