Gazişehir Gaziantep’e gelmekten mutlu olduğunu ifade eden genç defans oyuncusu, takıma çabuk adapte olduğunu ve sezon sonu şampiyonluk yaşamak istediklerini açıkladı.

GÜZEL GELİŞMELER OLACAĞINA İNANIYORUM

Kendileri açısından her maçın final niteliği taşıdığını belirten Gazişehir Gaziantep’in başkent temsilcisi Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Tugay Kaçar, “Buraya geldiğim için mutluyum, Erkan hocam ile daha önce de çalışmıştım hatta transfer olmamda kendisinin de etkisi var. Ben bu takımda güzel gelişmeler olacağına inanıyorum” dedi.

ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ

Samsunspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirten Kaçar, “Bence hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ben oyuna sonradan dahil olmama rağmen elimden geleni yapmaya çalıştım. Artık bu maçı unutmak zorundayız ve önümüzde ki maçlarımızı da kazanıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi.

YABANCILIK ÇEKMEDİM

Gazişehir Gaziantep’e geldiğinde iyi bir arkadaşlık ortamıyla karşılaştığını aktaran Kaçar, “Hiç yabancılık çekmedim ve hemen adapte oldum. Bence üst sıralara oynayabilecek takımız, hedefimiz doğrultusunda önce Play Off sonra da ilk iki doğru çıkacağına inanıyorum” dedi.

MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ

Her maçın kendileri açısından önemli ve zorlu olduğunu açıklayan Kaçar, “Gaziantepspor maçını da kazanıp, seri galibiyetlerle hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Gaziantepspor bu şehrin takımı ve iki kardeş takımın mücadelesi olacak ama bizlerde profesyonellik gereği sahaya çıkıp galip gelebilme adına mücadelemizi sergileyeceğiz. Tabi Gaziantepspor’da ki arkadaşlarımıza da son derece saygılı olarak mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU