Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı ve yöneticileri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan İsmet Savcılıoğlu ve beraberindeki bir grup ile Güzelbey’i makamında ziyaret eden TÜFAD üyeleri, Güzelbey’e 10 yıllık görev süresinde yaptığı faaliyet ve projelerden dolayı teşekkür ederek plaket verdiler.

TÜFAD heyeti başkan Güzelbey’in ziyaretinin ardından başkan vekili Ünsal Göksen’i de makamında ziyaret ederek Gaziantep sporuna vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Başkan Güzelbey, belediye olarak amatör sporlara önem verdiklerini ifade ederek, “Bu doğrultuda kentimizde bulunan birçok amatör spor kulüpleri ile hep irtibatlı olduk. Onları çalıştıran kulüp başkanları ve antrenörlerini de Gaziantep’in spor alanındaki gelişmeleri ile irtibatlı olduk. Bizim 1. Lig’deki futbol takımımızın olması münasebetiyle birçok antrenör arkadaşımız ile birlikte çalıştık. Kentimizin futbolunun gelişmesi için el ele verip güzel işler yaptığımız ümit ediyoruz” diye konuştu.

Gaziantep’in futbol alanında önemli bir kent olduğunu belirten TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu da, Başkan Güzelbey’in Gaziantep’e 10 yıllık süreç içinde birçok önemli projeler kazandırdığını söyledi.

Güzelbey’in sadece belediyecilik alanında değil, kültür ve sanatın yanı sıra spor alanında da önemli yatırımlar yaptığını işaret eden Savcılıoğlu, “Kentimize kazandırdığı kimlikten dolayı başkanımıza anmak istedik. Bu kent hepimizin ve bizler buranın iyi olması için çalışıyoruz. Başkanımızı da her alanda Gaziantep’e önemli hizmetler verdi. Bundan sonra da bilgi ve birikimini Gaziantep için kullanacağından şüphemiz yok. Kendisini ve ekibini yaptıkları hizmetlerden dolayı kutluyoruz” değerlendirmesini yaptı.

HABER MERKEZİ BÜLTEN