Gaziantepspor yarın 2015 – 2016 sezonunun son maçını kendi evinde Antalyaspor ile oynarken, rakibi karşısında sadece bir puan alması durumunda ligde kalan takım olacak.

Gaziantep şehrinin vizyonu açısından Gaziantepspor’un mutlaka süper ligde yoluna devam etmesi gerekiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizi her zaman en kötü döneminde destekleyen taraftarlar yine aynı hedef doğrultusunda takımla beraber yürürse ulaşılmayacak hedef kalmaz.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI

Ligin 32’inci haftasında Gaziantepspor kendi evinde oynadığı Eskişehirspor maçında taraftarlar ne yazık ki beklenen desteği vermemişti.

Altı puan niteliği taşıyan zorlu mücadele de kırmızı -siyahlı futbolcular sahadan bir puan alınca ligde kalmayı son haftaya taşıdı. Gaziantepspor’un süper lig macerası Antalyaspor’dan alabileceği bir puanla devam edecek ama her şeyden önemlisi takıma gönül veren taraftarların tribünleri tıklım tıklım doldurarak doksan dakika susmadan futbolculara destek vermesi gerekiyor.

BÜROKRASİ BOŞ DURMASIN

İki hafta önce başta Gaziantep valisi Ali Yerlikaya olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tesislere giderek futbolculara destek vermişler ve prim vaadinde bulunmuşlardı.

Küme düşme tehlikesinin devam ettiği Gaziantepspor’a şu ana kadar hiçbir bürokrasi kesimi ve sivil toplum kuruluşlarından destek gelmemesi dikkat çekiyor. Gaziantep şehrinin sahipsiz olmadığını bir kez daha göstermek adına başta bürokrasi olmak üzere sivil toplum örgütleri, sanayiciler, iş adamlar, esnaflar ve kırmızı – siyahlı renklere gönül verenlerin hep birlikte destek olma zamanı.A.SERDAR ÖZEKŞİ